Canvis a www.undetec.com

WEB NOU
Hem estat treballant per reestructurar els diferents llocs web d’UNDETEC i per millorar substancialment el portal dels clients.

Reestructuració.

Fins ara la pagina principal d’UNDETEC apuntava a l’àrea privada dels clients. El blog d’UNDETEC estava dins l’àrea privada dels clients.

A partir d’ara https://www.undetec.com apunta a la pàgina oficial d’UNDETEC que és https://www.undetec.com/blog on hi ha la descripció dels serveis i productes que fem, canals de comunicació amb UNDETEC, notícies, articles, així com tota la informació pública que UNDETEC compateix a internet.

Dins el menú de la pàgina principal hi ha la opció “Àrea privada clients” Aquesta opció porta a https://www.undetec.com/privat que és el nou portal dels clients d’UNDETEC.

 

Millores al portal dels clients.

A part d’aquesta reestructuració hem aprofitat per fer canvis importants dins el portal dels clients on cal destacar:

Disseny web responsiu. S’ha adapta a qualsevol dispositiu. smartphones, tablets, ordinadors. Al 1999, al crear el portal  pels clients vam utilitzar la metodologia que hi havia en aquell moment. Detectar el sistema operatiu i ensenyar una presentació(CSS) diferent depenent del dispositiu. Bàsicament dues presentacions, per a mòbils i per a ordinadors. Amb la proliferació de les tablets és on aquest model queda antiquat. Va ser l’autor Ethan Marcotte qui va crear i difondre la tècnica “responsive” que actualment tothom hauria d’utilitzar i que aquesta nova versió del portal dels clients utilitza plenament.

Connexió xifrada(HTTPS) (Hypertext Transfer Protocol Secure). Degut a que s’intercanvia informació privada entre el navegador i els servidors UNDETEC, en aquesta nova versió del portal la informació sempre és xifrada.

Actualitzada i Millorada. S’ha actualitzat procediments, opcions. S’ha fet que es pugui configurar més paràmetres. Canvis importants en la integració de càmeres de fred, incubadores, excorxadors, bàscules. S’ha millorat el backend per poder fer una gestió més fàcil.

Autor: Ramon Llorens

Pogramador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *