Servei UNDETEC Control Visual

Control visual

Des de un telèfon mòbil i també des de qualsevol accés a internet i d’una forma molt senzilla, oferim al servei UNDETEC CONTROL VISUAL.

Visualitzarem les càmeres web en directe amb la tranquilitat i comoditat de poder-ho fer des de qualsevol lloc del món, i en qualsevol moment del dia.

La potència d’aquest servei ens permet fins i tot moure la càmera i aproximar-nos amb el zoom fins a trobar el lloc desitjat per a una visualització perfecta dels esdeveniments. D’aquesta manera podem veure el que passa en el nostre lloc de treball, oficina, magatzem, granja…

Podrem utilitzar aquest servei per generar alarmes, en casos indicats. així com si volem fer un tractament en directe de les imatges per extreure informació. Comptador de persones, identificació de matrícules, identificació facial.

maps.google

Dins el servei UNDETEC CONTROL VISUAL i utilitzant la tecnologia maps de google oferim la possibilitat d’ubicar i accedir als sensors que disposem. D’un sol lloc o de totes les instal·lacions de que disposem. Podem accedir als històrics de sitges, a  les dades de temperatura, humitat, lluminositat, vent, pluja….  Mirant el mapa veurem si en algun sensor hi ha incidències a resoldre.

Hi ha la possibilitat de marcar rutes òptimes per flotes de vehicles, de geolocalitzar en qualsevol moment aquests vehicles. De saber el temps previst per fer la ruta.

En cas de utilitzar aquesta tecnologia per a flotes de camions repartidors de pinso, unit amb el producte UNDETEC CONTROL GRANJA a mes sabrem el pinso que s’ha de ficar a cada sitja en la seva ruta.